Observatoire européen des think tanks Think tanks and civil society : because ideas matter

IEA - Institut d’Estudis Andorrans

Suivre la vie du sitehttp://www.iea.ad/

Suivre la vie du sitehttp://www.iea.ad/index.php?format=feed&type=rss

Derniers articles

 • 15/11/2017. Trobada de l’EuroBirdPortal i l’Ornitho

  14 novembre 2017, par maria.boladeres@govern.ad (Super User)
  Aquesta setmana ha tingut lloc la reunió entre els participants al projecte LIFE EuroBirdPortal entre els quals es troba el CENMA. Aquest portal es basa en la fusió de dades ornitològiques introduïdes a través de diferents portals europeus com Ornitho, E-Bird o Bird-track (entre altres) que (...)
 • 13/11/2017. L’estació sísmica de la Rabassa enregistra el sisme de magnitud 7.3 a la frontera entre l’Iran i l’Iraq

  13 novembre 2017, par maria.boladeres@govern.ad (Super User)
  Les ones sísmiques del fort terratrèmol que ha sacsejat la frontera entre l’Iran i l’Iraq, han estat enregistrades per l’estació sísmica de la Rabassa. El terratrèmol principal es va produir diumenge 12 de novembre a les 21:48 h, hora local a Tehran (18:18 h UTC), amb una magnitud de 7.3. L’epicentre (...)
 • 10/11/2017. Conferència sobre la data de l’acta de consagració de Santa Maria d’Urgell

  10 novembre 2017, par maria.boladeres@govern.ad (Super User)
  Un dels documents més importants de l’Arxiu Capitular d’Urgell, l’acta de consagració de Santa Maria d’Urgell, té una datació controvertida. La data que apareix al document –el sisè any del regnat de Lluís el Pietós– és incompatible amb la presència del comte Sunifred i el bisbe Sisebut. Des de la dècada (...)
 • 08/11/2017. PYRADAPT 2017

  8 novembre 2017, par maria.boladeres@govern.ad (Super User)
  L'Institut d’Estudis Andorrans participa al 2º Coloquio internacional sobre el cambio climático en zonas de montaña, PYRADAPT 2017 organitzat per l'Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic (OPCC) que té lloc a Biarritz entre els dies 7 i 9 de novembre. Des del CENMA de l’IEA es participa activament (...)
 • 30/10/2017. Nova pàgina web de l’Observatori Social d’Andorra

  31 octobre 2017, par maria.boladeres@govern.ad (Super User)
  Des d’avui ja es pot consultar la nova pàgina web de l’Observatori Social d’Andorra (http://observatorisocial.ad/). En aquesta hi trobareu una sèrie de dades vinculades a la situació social andorrana, indicadors demogràfics, observatoris, notícies, i els estudis amb caràcter divulgador publicats fins (...)
 • 09/10/2017. S’inicia el treball de camp de l’Observatori

  9 octobre 2017, par maria.boladeres@govern.ad (Super User) — Destacat, Notícies, CRES
  Aquesta setmana s’ha engegat el treball de camp de l’enquesta del segon semestre de l’Observatori del 2017. En aquesta edició es tracta una sèrie de temàtiques que giren al voltant dels aspectes a millorar d’Andorra, seguit del turisme i la imatge que se’n desprèn al Principat, el patrimoni (...)
 • 27/09/2017. Convocatòria de les beques Pere Canturri de recerca històrica i Manuel Mas de recerca en ciències polítiques

  27 septembre 2017, par maria.boladeres@govern.ad (Super User) — Destacat, Notícies, CEHiP
  L’Institut d’Estudis Andorrans, a través del seu Centre d’Estudis Històrics i Polítics ha creat dues beques d’ajut a la recerca. Les beques estan adreçades a estudiants universitaris de primer o segon cicle i a titulats recents que vulguin centrar les seves primeres investigacions sobre temàtica (...)
 • 25/09/2017. Jornades de Micologia 2017

  25 septembre 2017, par maria.boladeres@govern.ad (Super User)
  Com cada tardor, el CENMA organitza les Jornades de micologia els dies 13, 14 i 15 d’octubre. S’organitzen diverses activitats amb la col·laboració de la Societat Catalana de Micologia (SCM) i el Centre d’Interpretació del Comapedrosa (CIC), lloc on es duran a terme totes les activitats. Podeu (...)

Suivez-nous !

Copyright Observatoire des think tanks - Powered by SPIP, Feat.B_HRO - Mentions légales