Observatoire européen des think tanks Think tanks and civil society : because ideas matter

IEA - Institut d’Estudis Andorrans

Suivre la vie du sitehttp://www.iea.ad/

Suivre la vie du sitehttp://www.iea.ad/index.php?format=feed&type=rss

Derniers articles

 • 19/06/2018. Presentació dels resultats de l’Observatori del primer semestre del 2018

  19 juin 2018, par maria.boladeres@govern.ad (Super User) — Destacat, Notícies, CRES
  Aquest matí s’han presentat públicament els resultats de l’Observatori del primer semestre del 2018. En aquesta ocasió, s’han mesurat les percepcions de la ciutadania en relació als aspectes a millorar d’Andorra, la situació econòmica de la població i l’equipament a les llars, la satisfacció envers els (...)
 • 14/06/2018. Observatori de la Infància del 2018

  15 juin 2018, par maria.boladeres@govern.ad (Super User) — Destacat, Notícies, CRES
  Aquest matí UNICEF i el CRES han presentat noves dades de l’Observatori de la infància del 2018. S’han actualitzat les dades de 19 indicadors. Entre aquests, destaquen els indicadors d’educació, salut i seguretat, benestar material, entorn familiar i social, infància vulnerable, estils de vida, i (...)
 • 13/06/2018. Jornades per la gestió i conservació de la flora, la vegetació i la biodiversitat

  13 juin 2018, par maria.boladeres@govern.ad (Super User) — Destacat, Notícies, CENMA
  El Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i el Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya de l’Institut d’Estudis Andorrans han organitzat, per al proper dilluns 18 de juny, una jornada sobre Estratègies per a la gestió i la conservació de la flora, la vegetació i la biodiversitat. (...)
 • 08/06/2018. Inici del treball de camp de l’enquesta d’opinió política

  11 juin 2018, par maria.boladeres@govern.ad (Super User) — Destacat, Notícies, CRES
  El CRES ha iniciat l’enquesta d’opinió política d’Andorra del 2018. Aquesta enquesta pretén mesurar les percepcions de la població sobre diversos aspectes relacionats amb l’actualitat política del Principat com és l’interès per la política, la valoració dels polítics, així com la intenció de (...)
 • 06/06/2018 Curs d’etnobotànica del CENMA

  5 juin 2018, par maria.boladeres@govern.ad (Super User)
  El proper dissabte 16 de juny el CENMA amb la col·laboració de la Comissió de Gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror organitza el curs d’etnobotànica. El curs consta d’una sortida de camp al matí i un taller d’elaboració de remeis a la (...)
 • 31/05/2018. GEOGRAFIES Ments Obertes : Polièdrica Índia

  31 mai 2018, par maria.boladeres@govern.ad (Super User)
  Del 7 al 20 de maig s’ha celebrat a Ordino la segona edició de Geografies. L’any passat el cicle va anar dedicat al Japó i aquest any a l’Índia. Aquest cicle que organitza conjuntament el Comú d’Ordino i l’Institut d’Estudis Andorrans ha comptat amb el suport de RTVA, el Diari d’Andorra, Cine Asia, el (...)
 • 31/05/2018. GEOGRAFIES Ments Obertes : Polièdrica Índia

  31 mai 2018, par maria.boladeres@govern.ad (Super User)
  Del 7 al 20 de maig s’ha celebrat a Ordino la segona edició de Geografies. L’any passat el cicle va anar dedicat al Japó i aquest any a l’Índia. Aquest cicle que organitza conjuntament el Comú d’Ordino i l’Institut d’Estudis Andorrans ha comptat amb el suport de RTVA, el Diari d’Andorra, Cine Asia, el (...)
 • 25/05/2018. Enquesta mundial de Valors

  25 mai 2018, par maria.boladeres@govern.ad (Super User)
  Des del CRES, i amb la col·laboració de la Fundació Julià Reig, s’inicia la setena onada de l’Enquesta Mundial de Valors. Aquesta és una investigació mundial sobre els canvis socioculturals i polítics, dirigida pel Dr. Ronald Inglehart, catedràtic de Ciència Política de la Universitat de Michigan, i (...)
 • 16/05/2018. Publicada al BOPA la convocatòria de l’ajut Consell de la Terra

  15 mai 2018, par maria.boladeres@govern.ad (Super User) — Destacat, Notícies, CEHiP
  El dimecres 16 de maig ha aparegut al BOPA les bases de l’ajut Consell de la Terra, una beca que convoca l’Institut d’Estudis Andorrans i el Consell General. L’ajut està concebut per finançar la redacció d’una tesi doctoral sobre el Consell General i, per extensió, sobre el sistema polític andorrà, ja (...)
 • 15/05/2018. Inici de les Expedicions Earthwatch Institute (EWI)

  15 mai 2018, par maria.boladeres@govern.ad (Super User)
  Aquest dissabte, 12/05/2018, han arribat els primers voluntaris internacionals que participaran en els projectes de recerca emmarcats dins del projecte del projecte Wildlife in the Changing Andorran Pyrenees. Aquest projecte està coordinat a Andorra per un equip científic del CREAF (Centre de (...)

1 | 2

Suivez-nous !

Copyright Observatoire des think tanks - Powered by SPIP, Feat.B_HRO - Mentions légales